Hakkımda

GRKM Press

Grkm Press sayfamız sporseverler ile buluşmak için oluşturduğumuz bir platformdur. Bu platform hayatına sağlıklı devam etmeyi planlayan, spor yapmak isteyen, maçları takip edip yorumlamayı sevenlerin yeri olmasını istiyoruz. Burada maç analizleri, beslenme alışkanlıkları ve egzersiz için destek yazıları bulacaksınız.

Ben Kimim?

Bu platformdaki yazı ve paylaşımlar herhangi bir takım veya kişileri hedef almamaktadır. Sadece kendi gözlem ve analizlerimizi yansıtmaktadır.

2001 Antalya doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Antalya’da tamamladım. 2009 yılında başlayıp, zaman içerisinde hem kulüp hem okul takımlarında 10 yıl boyunca basketbol oynadım. 2015 – 2017 arasında Fenerbahçe altyapısında U16 takımında oyun kurucu pozisyonunda görev yaptım. İki yılın sonunda üniversite eğitimim için Antalya’ya geri dönerek sınava hazırlandım. Şu anda Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde eğitimime devam etmekteyim. Futbol ise hayatımın her anında izlemekten keyif aldığım bir spor dalı olmuştur. Bu ilgim zamanla gelişerek gözlem ve analiz yapmaya evrildi. Yazılarımı bir ortamda toplamaya karar verdim. Veee artık buradayız…

Görkem Bıtırak